Om os

Jeg hedder Gitte Grønning er kvinden bag Perfectshine.dk. Jeg har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen og har arbejdet i mange af de største rengøringsfirmaer indenfor supermarkedservice, fabriksrengøring, kontorrengøring, centerrengøring og privatrengøring.

Perfectshine.dk startede i Januar 2011 og gør allerede rent i mere end 150 private hjem. Succesen skyldes den gode kvalitet – vi giver dig et rent hjem, som ikke blot dufter rent.

I Perfectshine.dk bruger vi kun rengøringsmidler, som er skånsomme for miljøet, og den gode hygiejne er naturligvis i højsædet. Derfor bruger vi antibakterielle microklude og microfibermopper til gulvvask, ligesom der i hvert rum bruges nye klude og mopper, så skidtet ikke flyttes fra værelse til værelse.

Når vi kører ud til dig, ved vi godt, at det er en tillidssag at lukke andre ind i dit hjem. Det er netop derfor, at vi gør meget ud af, at det er den samme person, der kommer hjem til dig hver gang. Så kan du trygt overlade de sure tjanser til de professionelle folk fra Perfectshine.dk. Vores assistenter er selvstændige mennesker, ofte ægtepar, som alle passer deres egen kundegruppe.

Vi har valgt at gøre op med tidspres en gang for alle. Vi vil levere kvalitet, frem for kvantitet og det betyder at vi passer på vores assistenter, men forventer også det bedste af dem. Hos os er det ikke tiden det tager at gøre rent der er vigtig, men at du som kunde får den rengøring der er aftalt og at du er tilfreds.