Effektiv rengøringshjælp i Odense og omegn

Er du bosiddende i Odense og omegn, og søger du rengøringshjælp? I så fald behøver du ikke lede længere. Hos Perfectshine.dk har vi siden vores grundlæggelse i 2011 tilbudt og ydet rengøringshjælp til hele Odense og omegn. Vælger du os som din rengøringshjælp, vælger du et rengøringsfirma, der i sin tilgang til rengøring altid går ud fra fire helt faste principper om renlighed, miljøbevidsthed, sikkerhed og tilgængelighed.

Vi tilbyder også kontorrengøring. Skal du bruge vores hjælp? Vi kører ud i hele Odense og omegn.

Vores princip vedrørende renlighed vedrører det faktum, at vores assistenter altid medbringer klude nok til en given arbejdsopgave, således de har rene klude til samtlige rum i den bygning, som de gør rent i. Man kan ikke gøre rent med en beskidt klud, så for at hvert rum i en bygning kan blive ordentligt rent, skal der en ny klud til hvert rum. 

Ud over rene klude har vi også fokus på miljøbevidsthed i vores rengøring. Dette betyder, at vi har fokus på at bruge kvalitetsrengøringsprodukter, således vi herigennem kan tillade os at bruge et minimum af rengøringsmiddel.

Også sikkerhed ser vi som et væsentligt element, når man tilbyder rengøringshjælp. Dette omfatter, at vi – når vi kører ud i Odense og omegn – altid passer godt på kundens nøgler. Vi nummererer kundenøgler og har al vores elektroniske adgangs- og kundedata liggende online på en ekstern server.

Sidst men ikke mindst har vi stort fokus på at være tilgængelige over for vores kunder. Dette indbefatter, at hver af vores kunder altid har direkte kontakt til den assistent fra Perfectshine, som tager sig af opgaven.

Vi tilbyder også erhvervsrengøring. Læs mere om hvad vi tilbyder til virksomheder.

Rengøringshjælp, der ikke kun får det til at dufte rent

Noget, du kan være sikker på, når du vælger os som din rengøringshjælp i Odense og omegn, er, at den assistent, der skal hjælpe dig, er grundigt oplært indenfor rengøring. Når vi yder rengøringshjælp, har vi det mål, at dine lokaler – eller hele din husstand – ikke blot skal dufte rent men rent faktisk også være det.

Professionel rengøringshjælp i Odense og omegn