Kontorrengøring i Odense og på Fyn

Fra vores placering tæt på Odense kører vi hos Perfectshine.dk ud til hele Fyn og udfører kontorrengøring. Vi har beskæftiget os med netop denne type rengøring siden 2011, hvor vi blev grundlagt. Selvom vi anser kontorrengøring som en specialisering, tilgår vi ikke denne type rengøring på andre måder, end vi tilgår rengøring i private henseender. Vi har den opfattelse, at selvom der er tale om en opgave i erhvervshenseende, har vi stadig med kunder og altså mennesker at gøre, og disse skal selvfølgelig have den samme gode oplevelse, som vi giver kunder i private henseender.

Skal du bruge vores hjælp? Læs mere om vores priser lige her – vi kører ud i Odense og på hele Fyn

Både synlig og ikke-synlig kontorrengøring tilbydes

Når vi fra vores placering i Odense kører ud til vores kunder, som geografisk strækker sig over hele Fyn, foregår dette med tilgangen til, at kontorrengøring er så meget andet end blot kontorrengøring. Vi indgår som en naturlig del af den virksomhed og det hus, som vi gør rent i, og vi betragter os som en fast bestanddel af huset. Når det så er sagt, skal vi samtidig slå det fast, at vi tilbyder både synlig og ikke-synlig rengøring. Nogle virksomheder vil gerne have, at rengøringen sker om natten, før de åbner. Andre vil gerne have, at vi er der, mens kunderne er der. Uanset kunde opfylder vi naturligvis det ønskede. 

Leder du at få et specielt rengøringsproblem løst? Vi løser et hav af specielle opgaver

Alt i alt er det et mål for Perfectshine at kunne tilbyde vores kunder på hele Fyn en kontorrengøring og en service, der gør en forskel. Selvom vi kalder det kontorrengøring, er dette ikke ensbetydende med, at der kun er tale om rengøring af kontorer. Vi overfører de samme værdier, når vi beskæftiger os med de af vores kunder, der eksempelvis har lægeklinikker, fysioterapeuter og lignende. Ønsker du vores hjælp til at klare din rengøring, skal du være mere end velkommen til at give os et kald på telefon 31 17 57 13, skrive en mail online@perfectshine.dk eller udfylde vores kontaktformular.

 
Erhvervsrengøring i Odense og omegn