Effektiv erhvervsrengøring i Odense

Hos Perfectshine.dk tilbyder vi effektiv erhvervsrengøring i Odense og omegn. Vi har eksisteret siden 2011, hvor erhvervsrengøring siden da har udgjort en stor del af vores dagligdag. I vores tilgang til rengøring – hvad enten dette drejer sig om erhvervsrengøring eller rengøring i private hjem – går vi altid ud fra nogle faste principper om renlighed, miljøbevidsthed, sikkerhed og tilgængelighed.

Skal du bruge hjælp til at holde Jeres kontorer rene? Læs mere om vores kontorrengøring.

Effektiv erhvervsrengøring kræver renlighed og miljøbevidsthed
Selve vores princip om renlighed omfatter, at vi altid medbringer klude nok, således vi har rene klude til alle rum i en given bygning. Rene rum kræver rene klude, så her går vi på ingen måde på kompromis. Vores princip om miljøbevidsthed hænger sammen med vores princip om renlighed. Vi bruger kvalitetsrengøringsprodukter for samtidig at kunne bruge et minimum af rengøringsmidler. Således bliver der rent samtidig med, at vi skåner miljøet. Spørger du os, er det ikke rengøringsproduktet, der gør din bygning ren. Det er i stedet rengøringen.

Vores sikkerhed og tilgængelighed gør dig tryg

I henhold til at kunne tilbyde effektiv erhvervsrengøring til Odense og omegn anser vi også vores principper om sikkerhed og tilgængelighed som absolut nødvendige elementer. Selve vores princip om sikkerhed vedrører det faktum, at vi altid tager hånd om nøgler, adgangskoder, -kort og lignende. Dette betyder, at vi eksempelvis aldrig skriver virksomhedsnavne på vores adgangselementer. Al data ligger på en ekstern server på hvilken, der er høj datasikkerhed, hvilket betyder, at du også kan være tryg ved os som dit rengøringsfirma.

Leder du at få et specielt rengøringsproblem løst? Vi løser et hav af specielle opgaver

I sammenhæng med vores sikkerhedsprincip tilbyder vi hos Perfectshine.dk også en vis tilgængelighed. Dette går ud på, at givne virksomhed altid har direkte kontakt til den assistent fra Perfectshine, der står for at udføre erhvervsrengøring i virksomheden. Med vores fire principper om renlighed, miljøbevidsthed, sikkerhed og tilgængelighed tilbyder vi hos Perfectshine.dk en samlet set effektiv erhvervsrengøring. Vores grundighed giver tilfredse kunder.

 
Erhvervsrengøring i Odense og omegn